10

Camasa alba POGANY

cod: D69CE1
429.00 lei
|
499.00 lei
Alege marimea
( vezi ghidul de marimi)
36
40
46

Pretul afisat include 19% TVA
Timpul estimat de livrare in Romania: o zi

Livram oriunde in lume: click aici

Comanda telefonica +40 (764) 594 439

Ne poti scrie: contact@alisiaenco.ro

alege culoare
instructiuni de utilizare

Tinuta si modul de viata au fost influentate de tara mea de origine, respectiv: simplitate, bunul simt si dragostea de natura– Constantin Brancusi

 

Cel mai mare sculptor al secolului XX, Constantin Brancusi, figura centrala in miscarea artistica moderna si un pionier al abstractizarii este considerat parintele sculpturii moderne. Sculpturile sale se remarca prin eleganta formei si utilizarea sensibila a materialelor, combinand simplitatea artei populare romanesti cu rafinamentul avant-gardei pariziene.

Poarta Sarutului, Coloana sau Columna fara sfarsit, cum o numea Brancusi, un adevarat testament spiritual al marelui artist, Masa Tacerii, opere recunoscute in lume prin Ansamblul Monumental Calea Eroilor de la Targu Jiu, realizat in anii 1937-1938 de Constantin Brancusi.

Camasa alba POGANY este realizata 100% din bumbac de calitate superioara. Bumbacul este cel mai bun material din care se pot realiza camasile, el indeplinind toate conditiile necesare de calitate: este o tesatura deasa, egala si neteda, neelastica, dar moale, naturala si confortabila. Este unul dintre cele mai rezistente materiale, insa ii permite aerului sa treaca usor prin tesatura si lasa pielea sa respire. Bumbacul nu provoaca alergii si este potrivit pentru orice tip de piele, inclusiv pentru pielea sensibila.

 

Informatii utile:

  • Camasa este realizata in Romania
  • Tesatura este bumbac 100% italian
  • Broderie pe guler si mansete
  • Camasa nu intra la apa
  • Croiala slim
  • Broderie cu fir de ata metalic
iti mai RECOMANDAM