Modalitati de plata

Modalitati de plata

La ALISIA ENCO platile tale sunt in siguranta si poti alege una dintre urmatoarele metode de plata:

 

- online, prin card de credit/debit prin procesatorul de plati www.euplatesc.ro

- prin cardul de cumparaturi in 3 rate fara dobanda (citeste mai multe informatii mai jos)

- prin virament, in contul nostru bancar: RO64 BTRL 0300 1202 R872 27XX, deschis la Banca Transilvania. La aceasta metoda de plata, trebuie sa stii ca vom face livrarea dupa ce vom avea confirmarea platii tale.

- ramburs, la primirea coletului (plata ramburs se face la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea produselor. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii, fara comisioane suplimentare.)

- PayPal 

 

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Folosind ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

 

 

Info: Despre plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

 

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

La ALISIA ENCO beneficiezi de plata in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

 

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate.

 

 

 

Parteneri: Banca Transilvania (Programul Star BT) 

 

Cu cardul STAR puteti sa platiti pe website-ul nostru in 3 rate fara dobanda.

 

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

 

 

 

BCR 

 

Puteti plati cu cardul de credit BCR pe website-ul nostru in 3 rate fara dobanda.

Cardurile de credit BCR înrolate în Program sunt:

• BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

• BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

• MasterCard GOLD EUR

• EPB Platinum sau World Signia MasterCard

 

 

 

BRD Finance

 

Puteti plati cu cardul de credit BRD Finance pe website-ul nostru in 3 rate fara dobanda.

 

 

 

Alpha Bank

 

Puteti plati cu cardul de credit Alpha Bank pe website-ul nostru in 3 rate fara dobanda.

 

 

 

FIRST BANK (PIRAEUS BANK)

 

Puteti plati cu cardul de credit FIRST BANK pe website-ul nostru in 3 rate fara dobanda.