Despre noi

In anul 2014, Alice Botnarenco, creatoarea brandului ALISIA ENCO, a transformat viziunea si experienta ei de peste zece ani in lumea antreprenoriatului intr-un brand-manifest, creat pentru a oferi o noua viziune asupra tinutelor business, privite prin oglinda creativitatii, a indraznelii si a acceptarii de sine.

 

Alice si-a inceput calatoria in lumea antreprenoriala la doar 23 de ani, cand a fondat compania de inchirieri masini, inspirata de dorinta de independenta si de o pasiune pentru invatarea continua. Aceste dorinte au fost cele care au modelat intreg parcursul ei profesional si i-au dat forta de a indrazni sa o ia pe carari neumblate si de a gasi solutii pentru obstacolele pe care le-a intalnit in cale.

 

De aceea, in anul 2009, in punctul de cotitura al mediului economic global si romanesc, Alice si-a indreptat privirea catre o comunitate de persoane despre care nu se cunosteau multe lucruri in acel moment: femei de cariera, specialiste in corporatii si antreprenoare. Asa a luat nastere Femei in Afaceri, o organizatie dedicata mediului de afaceri feminin, ce a devenit in timp cea mai activa comunitate de business feminin, un portal cu cele mai noi informatii din mediul de afaceri romanesc si international si o sursa de inspiratie pentru femeile interesate de dezvoltarea lor profesionala.

 

Acesta a fost un prim pas spre ceea ce a dus, nu dupa mult timp, la crearea brandului ALISIA ENCO. Au urmat cinci ani de activitate intensa, in care Alice a organizat sute de evenimente de business networking, a participat la conferinte locale si internationale, a reprezentat Romania la Global Summit of Women, a participat la workshop-ul international Support Systems for Women Entrepreneurs in South-East Europe, organizat de Israel impreuna cu UNECE (United Nations Economic Commission for Europe), a devenit mentor in cadrul Retelei Europeane a Mentorilor pentru Femeile Antreprenoare si a realizat emisiunea Business la Feminin!

 

Experienta extinsa in mediul de afaceri s-a cristalizat in descoperirea unui aspect adesea trecut cu vederea, insa esential din punct de vedere relational: modul in care tinuta noastra actioneaza ca o carte de vizita si vorbeste despre noi chiar inainte de primul schimb de cuvinte. Mai mult decat atat, s-a aflat pusa in fata unei alegeri pe care multe femei erau nevoite sa o faca: fie calitatea materialelor si a croiului, fie stilul si exprimarea libera a propriei personalitati.

 

ALISIA ENCO a luat nastere din dorinta de a ne elibera de aceasta alegere, de a ne oferi posibilitatea sa ne bucuram atat de o calitate desavarsita a hainelor pe care le purtam, cat si de libertatea de a ne exprima neingradit – prin culori vii, croieli indraznete, modele unice –, fara sa ne pierdem nicio secunda profesionalismul.

 

Elementul-cheie al brandului ALISIA ENCO a fost inca de la inceput si ramane in continuare camasa. Mai precis, camasa alba. Aceasta little black dress a tinutelor business, ce reuseste sa se reinventeze neincetat deceniu dupa deceniu, fara sa isi piarda farmecul si atractia pe care o exercita asupra noastra.

 

Dar inspiratia – si inovatia – nu se opreste aici. Camasile, accesoriile si toate celelalte piese ce imbogatesc colectiile ALISIA ENCO se reinventeaza si se adapteaza permanent, transformandu-se intr-un brand de referinta pentru stilul business!

 

Sub sloganul For creative women in business, ALISIA ENCO este un brand romanesc si o sursa de inspiratie pentru doamnele din intreaga lume!