10
Despre noi

Bună și bine ai venit în lumea mea! Sunt Alice—asemănătoare celei din Țara Minunilor sau, mai bine zis, din Țara Viselor! Am crezut intotdeauna în magia viselor și în ideea că nimic nu este cu adevărat imposibil. Călătoria mea antreprenorială a început la vârsta de 23 de ani. Cu peste 18 ani de experiență antreprenorială, am explorat cu succes o gamă diversificată de afaceri, de la companii de închirieri auto la lumea modei și domeniul inițiativelor non-profit.

 

În 2009, am luat decizia curajoasă de a fonda FEMEI IN AFACERI, afirmându-mă ca pionieră în crearea unei comunități vibrante pentru femei. Această organizație non-profit este dedicată sustinerii femeilor antreprenoare și a femeilor din mediul corporativ, oferindu-le resurse esențiale precum educație, oportunități de networking și mentorat. În acea perioadă, am fost gazda emisiunii TV și radio „Business la feminin”, oferind o platformă pentru discuții, perspective și inspirație adaptată femeilor. Angajamentul meu pentru sustinerea femeilor s-a extins prin a fi mentor în cadrul European Network of Mentors for Women Entrepreneurs, proiect lansat de Comisia Europeană și programul Mentoria bazat în România.

 

Misiunea mea cea mai recentă, începută în 2014, și încarnată în spiritul mărcii mele proprii ALISIA ENCO, explorează dimensiunile culturale și artistice ale modei. Cred că îmbrăcămintea transcende limbajul și servește drept formă universală de expresie. Inima ALISIA ENCO constă în sustinerea femeilor cu creativitate și încredere printr-o gamă de cămăși care poartă povești—fiecare cămașă este un tablou unic ce transmite mesaje puternice, împletind frumos cultura și stilul în țesătura sa. La ALISIA ENCO, mergem dincolo de modă; suntem într-o odisee culturală. Misiunea mea este de a explora arta împletită în fiecare creație. Fiecare cămașă este o mărturie a poveștilor și simbolurilor puternice care unesc culturi. Angajamentul meu constă în sustinerea femeilor nu doar cu îmbrăcăminte, ci cu un mijloc de autoexpresie—un limbaj unic al creativității și încrederii.

 

Aventurează-te în povestea mea și explorează bogăția tapiseriei pe care am creat-o pentru tine!

 

Alice Botnarenco, Fondatoare