10
Utilizare si intretinere

 

Compozitia, instructiunile de intretinere precum si pictogramele cu instructiunile de curatare si intretinere ale produsului dumneavoastra se gasesc pe eticheta interioara a acestuia. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatorie consultarea acestora.

Ori de cate ori se impune, imbracamintea se spala sau se curata conform instructiunilor indicate pe eticheta interioara. Se vor folosi numai detergenti care respecta normele de calitate impuse de legislatia internationala privind siguranta utilizarii acestor produse. Nu folositi pentru spalarea/curatarea articolelor dumneavoastra produse de curatat industriale (soda sau alti derivati chimici).

Se interzice spalarea articolelor de imbracaminte la temperaturi mai mari decat cele specificate pe eticheta interioara. Nu uscati produsul dumneavoastra prin expunerea la surse de caldura (radiatoare electrice, aragazuri etc.). Uscarea se va face intotdeauna la temperature camerei.

Feriti produsul dumneavoastra de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri, perforari sau orice actiune fizica de natura sa-l deterioreze. In cazul in care apelati la servicii specializate de curatatorie/spalatorie pentru intretinerea produsului dumneavoastra, ALISIA ENCO nu poate fi facuta raspunzatoare de nici un fel de defect ce poate aparea din cauza procesului de curatare/spalare.