10
Tesaturi alese

 

Orice tinuta de business trebuie sa confere purtatoarei sale, dincolo de prestanta specifica, o stare de confort si lejeritate pe care, din experienta proprie, le gasim atat de rar. De aceea, in centrul filosofiei „produsului” ALISIA ENCO sta respectul pentru starea de bine a fiecarei femei ce ne-a ales, o stare ce alimenteaza increderea in sine si, implicit, succesul in business in fiecare zi.

 

Aceasta stare de bine se sprijina, din punct de vedere al tinutei alese, pe doi piloni in mod egal importanti: croiala si materialul. Din aceasta perspectiva, sub viziunea femeii de afaceri Alice Botnarenco, s-a nascut un brand care isi doreste sa valorifice la superlativ confortul si eleganta croiului, dar mai ales splendoarea si particularitatea tesaturii.

 

De aceea, materialele alese pentru camasile si accesoriile ALISIA ENCO  au fost atent selectionate, testate si evaluate, pentru a satisface standardele pe care ni le-am impus in ceea ce priveste textura, cusatura, rezistenta si, nu in ultimul rand, stralucirea nuantei.

Alese dintr-o paleta restransa a unor producatori internationali, tesaturile ALISIA ENCO poarta pecetea calitatii incontestabile.