Studio ALISIA ENCO

   

ALISIA ENCO - For creative women in business - este un brand romanesc de camasi și accesorii pentru femei de afaceri si nu numai, care a fost lansat de antreprenoarea Alice Botnarenco la sfârșitul anului 2014. Brand-ul nostru aduce în prim-plan latura creativă a femeilor si își propune să indemne femeile să experimenteze noi tinute prin intermediul culorilor, a materialelor de înaltă calitate cu texturi și tăieturi inovatoare.

 

Exploreaza studioul ALISIA ENCO, un loc unde vei descoperi lumea noastră plina de creativitate și eleganță, farmec atemporal și servicii excepționale.Vei gasi aici o gama larga de camasi deosebite, de calitate, realizate din cele mai fine țesături italiene, modele exclusive, gulere și eșarfe de mătase, cravate pentru tine, pulovere brodate, iar în spatele fiecărei colecții vei descoperi inspirația noastră.

 

Scopul nostru este de ati oferi o experiență unică din primul moment in care ne vei trece pragul! Acordam o atenție deosebita fiecarui detaliu, iar filozofia de bază a produselor ALISIA ENCO este respectul pe care il acordam bunastarii fiecarei femei, o stare de spirit energica care hraneste încrederea în sine și, implicit, succesul in afaceri de zi cu zi.