Misiunea noastra

 

Misiunea noastra la ALISIA ENCO este să sustinem femeile în afaceri prin modă creativă și expresivă. Credem că ținuta profesională ar trebui nu doar să reflecte încrederea noastră interioară, ci și să inspire acceptarea de sine și îndrăzneala. Oferind haine de calitate excepțională care îmbină meșteșugul impecabil cu designuri unice, oferim femeilor libertatea de a-și exprima individualitatea fără a compromite profesionalismul.

 

Ne străduim să fim o sursă constantă de inspirație, cultivând o comunitate în care femeile își pot elibera încrederea creativă și își pot îmbrățișa stilul unic, creând un impact durabil în lumea afacerilor.

 

VIZIUNEA ALISIA ENCO

 

Viziunea noastră la ALISIA ENCO este de a redefini peisajul stilului în afaceri, devenind brandul preferat al femeilor creative și puternice din întreaga lume. Ne imaginăm un viitor în care ținuta profesională este un catalizator pentru exprimare de sine, încredere și autenticitate.

 

Prin designurile noastre inovatoare, meșteșugul excepțional și angajamentul nostru ferm față de calitate, ne propunem să inspirăm femeile să se elibereze de normele tradiționale și să-și îmbrățișeze stilul unic. Ne străduim să creăm o comunitate globală de femei puternice în afaceri, unite de pasiunea lor pentru creativitate, îndrăzneală și acceptare de sine. Împreună, vom transforma felul în care femeile se îmbracă pentru succes, lăsând o amprentă durabilă în lumea afacerilor.

 

VALORILE ALISIA ENCO

 

Creativitatea: Sărbătorim și încurajăm creativitatea ca o forță motrice în spatele brandului nostru ALISIA ENCO. Adoptăm designuri inovatoare, stiluri unice și abordări neconvenționale, inspirând femeile să-și exprime individualitatea și să-și elibereze potențialul creativ.

 

Empowerment: Credem în sustinerea femeilor în afaceri și dincolo de aceasta. Ne străduim să creăm o comunitate de suport și incluziune în care femeile să-și abordeze punctele forte, să urmărească visele lor și să-și atingă întregul potențial. Sustinem femeile să fie încrezătoare, curajoase și să fie autentice.

 

Calitatea: Suntem angajați să livrăm calitate excepțională în fiecare aspect al brandului nostru. De la materialele pe care le utilizăm la meșteșugul hainelor noastre, prioritizăm excelența pentru a ne asigura că clienții noștri primesc haine durabile, care îi fac să se simtă încrezători și confortabili.

 

Exprimarea de sine: Noi valorizăm exprimarea de sine ca pe un drept fundamental și ca pe un mijloc de împuternicire personală. Încurajăm femeile să folosească moda ca pe un limbaj prin care să-și comunice stilul unic, personalitatea și aspirațiile. Credem că ceea ce purtăm ar trebui să reflecte încrederea noastră interioară și să contribuie la succesul nostru profesional.

 

Autenticitate: Abordăm autenticitatea ca nucleul brandului nostru. Credem în a fi sinceri cu noi înșine, clienții noștri și valorile noastre. Promovăm conexiuni transparente și autentice, asigurându-ne că acțiunile noastre se aliniază cu vorbele noastre și ne străduim să construim încredere și relații de lungă durată.

 

Impact: Suntem dedicați să avem un impact pozitiv asupra lumii din jurul nostru. Ne propunem să inspirăm schimbare, să contestăm normele sociale și să contribuim la un mediu de afaceri mai incluziv și echitabil. Susținem cauze sociale și inițiative care se aliniază cu valorile noastre și sustinem femeile la nivel global.