Vesta neagra cu dunga alba

cod: 4A7D64
alege culoare
instructiuni de utilizare

Vestele au fost intotdeauna o piesa esentiala in lumea business, adaugand eleganta si autoritate chiar si celor mai simple si modeste tinute. O lunga perioada au fost purtate doar de barbati, impreuna cu un costum, insa recent vestele s-au desprins din acest context clasic si si-au castigat independenta ca piese de sine statatoare, purtate atat de barbati, cat si de femei.

Vestele ALISIA ENCO au fost create pentru a insoti si a scoate in evidenta detaliile unei camasi business, fie ca ne gandim la gulerul elegant sau mansetele deosebite, aducand, in acelasi timp, propriul lor farmec personal pentru a crea o tinuta inedita.

Realizate din bumbac tricotat si disponibile in doua marimi diferite, vestele pot fi parte atat dintr-o vestimentatie casual, cat si din una eleganta, reusind sa scoata in evidenta talia prin detalii subtile, prin banda de culoare alba si franjurii colorati. Fie ca preferi modelul alb-negru sau pe cel colorat, vestele ALISIA ENCO te vor ajuta sa intorci privirile oriunde vei merge.

Vestele ALISIA ENCO sunt tricotate din bumbac de calitate 100%. Este o tesatura deasa, egala si neteda, neelastica, dar moale, naturala si confortabila. Bumbacul este unul dintre cele mai rezistente materiale, ce ii permite aerului sa treaca usor prin tesatura si lasa pielea sa respire. Bumbacul nu provoaca alergii si este potrivit pentru orice tip de piele, inclusiv pentru pielea sensibila. Pentru a-si pastra calitatile, va recomandam sa o spalati doar manual si sa nu o uscati prin centrifugare.

iti mai RECOMANDAM