10

The sound of silence 50"x70"

cod: CFEE00
1500.00 lei
Alege marimea
50x70

Pretul afisat include 19% TVA
Timpul estimat de livrare in Romania: o zi

Livram oriunde in lume: click aici

Comanda telefonica +40 (764) 594 439

Ne poti scrie: contact@alisiaenco.ro

alege culoare
instructiuni de utilizare

Bine ați venit în Galeria de Artă ALISIA ENCO — un spațiu în care creativitatea, pasiunea și povestirile se întâlnesc pentru a aprinde imaginația. În spatele fiecărui desen de pensulă se ascunde o poveste ce așteaptă să fie spusă, o călătorie a inspirației care străbate continente și culturi. La baza ALISIA ENCO stă o dedicare pentru celebrarea frumuseții diversității și puterea exprimării artistice. Călătoria mea ca artist a început dinainte de a exista acest brand. De la peisajele pitorești din România natală la străzile vibrante ale Pragăi, fiecare destinație mi-a lăsat o amprentă pe sufletul artistic.

 

Crescând înconjurată de bogata tapiserie a culturii românești, am dezvoltat o apreciere profunda pentru modelele și simbolurile intricate ce decorează textilele și meșteșugurile tradiționale. Aceste influențe timpurii continuă să îmi modeleze stilul artistic, imprimându-și nostalgia și reverența pentru moștenirea culturală în picturile mele. Explorarea mea artistică a luat din nou avânt odată cu mutarea mea în Praga — un oraș plin de inspirație la fiecare pas. Prin picturile mele, mă străduiesc să evoc emoții, să stârnesc conversații și să invit privitorii să înceapă propriile lor călătorii de autodescoperire. Fiecare piesă din Galeria de Artă ALISIA ENCO este mai mult decât o pictură — este o fereastră către o lume a imaginației, o dovadă a puterii transformative a artei. Indiferent dacă căutați un moment de reflecție, o explozie de inspirație sau pur și simplu un festin vizual pentru simțuri, vă invit să explorați galeria și să descoperiți poveștile ce așteaptă să se desfășoare.

 

Vă mulțumesc că ați ales să fiți alături de mine în această călătorie artistică! Împreună, să celebrăm frumusețea creativității și posibilitățile nelimitate ale spiritului uman!

 

Cu căldură și recunoștință,

Alice Botnarenco

Fondatoare ALISIA ENCO

Pictura The sound of silence surprinde un moment de introspecție și singurătate, în care galagia lumii exterioare se estompează, lăsând doar șoaptele blânde ale gândurilor interioare. Inspirat de liniștea profundă găsită în momentele de singurătate, acest tablou invită privitorii să se cufunde în liniștea tăcerii.

Titlul picturii evocă natura paradoxală a liniștii - o absență a sunetului care spune multe. Ne amintește de importanța creării momentelor de singurătate în mijlocul agitației vieții de zi cu zi, permițând reflecția, introspecția și reînnoirea.

În timp ce priviți The sound of silence, să vă amintiți de frumusețea găsită în momentele de liniște și de înțelepciunea profundă care reiese din ascultarea șoaptelor propriei inimi. Fie ca acesta să vă inspire să îmbrățișați puterea tăcerii ca o cale către pacea interioară și autodescoperirea.

 

  • Acrilic | H:50 x W:70 cm | Nu este inramat
  • Pictat in 2024 in Praga, Cehia.
  • Pictat de Alice Botnarenco, semnat cu ALISIA ENCO