10

Nature calling me 50"x70"

cod: B29304
alege culoare
instructiuni de utilizare

Bine ați venit în Galeria de Artă ALISIA ENCO — un spațiu în care creativitatea, pasiunea și povestirile se întâlnesc pentru a aprinde imaginația. În spatele fiecărui desen de pensulă se ascunde o poveste ce așteaptă să fie spusă, o călătorie a inspirației care străbate continente și culturi. La baza ALISIA ENCO stă o dedicare pentru celebrarea frumuseții diversității și puterea exprimării artistice. Călătoria mea ca artist a început dinainte de a exista acest brand. De la peisajele pitorești din România natală la străzile vibrante ale Pragăi, fiecare destinație mi-a lăsat o amprentă pe sufletul artistic.

 

Crescând înconjurată de bogata tapiserie a culturii românești, am dezvoltat o apreciere profunda pentru modelele și simbolurile intricate ce decorează textilele și meșteșugurile tradiționale. Aceste influențe timpurii continuă să îmi modeleze stilul artistic, imprimându-și nostalgia și reverența pentru moștenirea culturală în picturile mele. Explorarea mea artistică a luat din nou avânt odată cu mutarea mea în Praga — un oraș plin de inspirație la fiecare pas. Prin picturile mele, mă străduiesc să evoc emoții, să stârnesc conversații și să invit privitorii să înceapă propriile lor călătorii de autodescoperire. Fiecare piesă din Galeria de Artă ALISIA ENCO este mai mult decât o pictură — este o fereastră către o lume a imaginației, o dovadă a puterii transformative a artei. Indiferent dacă căutați un moment de reflecție, o explozie de inspirație sau pur și simplu un festin vizual pentru simțuri, vă invit să explorați galeria și să descoperiți poveștile ce așteaptă să se desfășoare.

 

Vă mulțumesc că ați ales să fiți alături de mine în această călătorie artistică! Împreună, să celebrăm frumusețea creativității și posibilitățile nelimitate ale spiritului uman!

 

Cu căldură și recunoștință,

Alice Botnarenco

Fondatoare ALISIA ENCO

Pictura Nature Calling Me este o odă către alura captivantă a lumii naturale, care ne face semn să ne cufundăm în frumusețea și minunea ei. Inspirata de peisajele încântătoare ale Cehiei, acest tablou încapsulează legătura mea cu natura și dorința mea de a-i aduce esența pe pânză. În inima picturii se află un amestec armonios de elemente organice provenite direct din peisajul ceh. Scoarța de copac, boabele de cafea și o ramură delicată de copac se împletesc perfect, fiecare impregnată cu propria textură și caracter unic. Aceste materiale naturale servesc atât ca mediu, cât și ca muză, infuzând operei de artă o bogăție tactilă și un sentiment de autenticitate.

În timp ce privești acest tablou, se poate să te simți atras/a într-o lume de frumusețe senină și contemplare liniștită. Fie ca acesta să trezească în tine un sentiment de reverență pentru măreția naturii și o dorință de a te reconecta cu darurile nemărginite ale pământului. Și să servească drept o reamintire blândă pentru a asculta chemarea naturii, căci în aceasta se află adevărata sursă de inspirație și reînnoire.

 

  • Acrilic | H:50 x W:70 cm | Nu este inramat
  • Pictat in 2024 in Praga, Cehia.
  • Pictat de Alice Botnarenco, semnat cu ALISIA ENCO