10

MR. GHIBLI ART PRINT

cod: CBA479
alege culoare
instructiuni de utilizare

Vi-l prezentăm pe MR. GHIBLI, distinsul soț al MADAME ENCO. Ca bancher, MR. GHIBLI simbolizează inteligența și profesionalismul, întotdeauna îmbrăcat impecabil și niciodată văzut fără pălăria lui. Comportamentul lui serios este completat de o inteligență ascuțită, deseori încântându-i pe cei din jur cu glumele sale bune. Iubit pentru bunătatea și umorul lui, MR. GHIBLI este un domn apreciat si iubit.

Dragostea lui pentru MADAME ENCO este piatra de temelie a unei romante frumoase și de durată, o dovadă a conexiunii profunde și a respectului lor reciproc. Împreună, ei întruchipează eleganța, rafinamentul și farmecul atemporal al iubirii adevărate.

MR. GHIBLI este mai mult decât un personaj, el este o sursă de inspirație și creativitate. Prezența lui aduce un sentiment de calm și rafinament, încurajându-te să găsești bucurie în detalii și să prețuiești momentele simple ale vieții. Aduceți eleganța și farmecul lui MR. GHIBLI în casa ta cu acest art print și lasă povestea lui să îți amintească de frumusețe în fiecare zi.

Print fine art de tip giclee, un produs de inalta calitate. O lucrare de arta care arata la fel de bine cu originalul, rezista in timp la decolorare, poate fi expus in spatii cu lumina puternica. 

 

  • Format 50x70
  • 310 gsm, 100% cotton
  • Hartie Hahnemuhle

Produsul se livreaza fara rama.

iti mai RECOMANDAM