Featured Posts

The black shirt with a twist
View Post

Featured Posts

A new must have from ALISIA ENCO
View Post

Featured Posts

ALISIA ENCO AT STITCH@COTERIE NEW YORK
View Post
To top
26 Feb

ALISIA ENCO & ATELIERUL DE PORTELAN

Cu ocazia lunii martie, ALISIA ENCO si Atelierul de portelan v-au pregatit o surpriza! La fiecare comanda plasata pe site-ul nostru www.alisiaenco.ro veti primi in dar un martisor special creat cu pasiune de catre Atelierul de Portelan (www.atelieruldeportelan.ro)!

Avem placerea si bucuria sa va introducem in lumea deosebita a Mihaelei Cherciu, designer de bijuterii ceramice, cea care se afla in spatele brandului Atelierul de portelan, o poveste inceputa in anul 2015 in Romania.

Mihaela si-a inceput calatoria artistica la 10 ani, a absolvit Academia de Arte, sectia design vestimentar si a lucrat ca scenograf cat si ca stilit.

A ales sa creeze bijuterii din portelan pentru finetea si pretiozitatea pe care o capata obiectul de la modelare pana la arderea finala, Mihaela punand multa pasiune in ceea ce face si spune ca stilul ei se afla la intersectia intre moda si pictura.

Brandul de cămăşi şi îmbrăcăminte business pentru femei ALISIA ENCO aduce eleganţa şi rafinamentul romanesc în ţinutele de afaceri pe care le creeaza.

Lansat la finalul anului 2014 de către antreprenoarea Alice Botnarenco, brandul ALISIA ENCO inspiră, prin produsele şi iniţiativele sale, la exprimarea liberă a creativităţii şi personalităţii femeilor prin ţinute, accesorii şi atitudine, ca o carte de vizită în business.

www.alisiaenco.ro

 

Nota: Oferta este valabila in limita stocului disponibil si in perioada 01.03.2022 – 31.03.2022

 

ALISIA ENCO

contact@alisiaenco.ro

Women brand embracing creativity and quality sophistication by Alice Botnarenco. www.alisiaenco.com

x Close

ALISIA ENCO