Featured Posts

The black shirt with a twist
View Post

Featured Posts

A new must have from ALISIA ENCO
View Post

Featured Posts

ALISIA ENCO AT STITCH@COTERIE NEW YORK
View Post
To top
16 Feb

Cămăși și tricouri pline de creativitate și elemente tradiționale

Este o linie de îmbrăcăminte iconică inspirată de folclorul românesc, pentru femei. O colecție caracterizată prin „creative women in business”. Reinterpretată în fiecare sezon, pentru a oferi o garderobă modernă și atemporală, ALISIA ENCO este o colecție plină de tradiție ce se vrea a fi transmisă din generație în generație. Mesajul pe care îl poartă fiecare piesă vestimentară – cămăși damă, tricouri damă, rochii, pantaloni, pulovere, fuste, veste, cardigane, bluze – este acela de a le inspira pe femeile de afaceri și nu numai, de a le ajuta să își elibereze creativitatea, de a se reinventa cu fiecare ținută, cu fiecare succes. Este un brand pur romanesc, cu valori solide și sănătoase, care militează pentru calitate, pentru frumos și pentru încredere. Așa au au luat formă ținutele cu broderii de inspirație tradițională.

Elementul-cheie al brandului ALISIA ENCO a fost încă de la început și rămâne în continuare cămașa. Însă inspirația nu se opreste aici. Cămășile, tricourile, accesoriile și toate celelalte piese se reinventează și se adaptează permanent. Cămășile de business dar și cele casual sunt realizate din bumbac, bumbac non iron, mătase sau poplin, iar fiecare model devine o inspirație unică – modele tradiționale, grandeur, macarons și nu numai. Broderii cu tematici precum: hora fetelor, floare de mai, trifoi, floare mac, porumbița sunt doar câteva din colecția de cămăși mult apreciate de femeile care urmăresc nu doar prestanța specifică ci și confortul și lejeritatea unei ținute vestimentare. Croite în V sau în U, din bumbac organic sau in, tricourile de damă păstrează mesajul tradiției prin broderii cu diverse teme: inimă, covoraș, floare, oiana, ochiana, buzana.

Broderiile portului tradițional românesc poartă o încărcătură culturală și emoțională atât de mare încat fac persoana care le poartă remarcată fără a fi nevoie de cuvinte. Este un stil care privește spre viitor dar care nu uită de trecut, de tradițiile populare românești. Toate piesele vestimentare sunt un simbol încărcat de cultură și tradiție și se adresează doamnelor din întreaga lume.

Este un brand care își doreste să valorifice la superlativ confortul și eleganța croiului, dar mai ales splendoarea și particularitatea țesăturii. Acestea din urmă sunt alese dintr-o paletă restransă a unor producători internaționali și poartă pecetea unei calități incontestabile.

 

ALISIA ENCO

contact@alisiaenco.ro

Women brand embracing creativity and quality sophistication by Alice Botnarenco. www.alisiaenco.com

x Close

ALISIA ENCO