Featured Posts

The black shirt with a twist
View Post

Featured Posts

A new must have from ALISIA ENCO
View Post

Featured Posts

ALISIA ENCO AT STITCH@COTERIE NEW YORK
View Post
To top
3 Dec

PROUD TO BE ROMANIAN si ALISIA ENCO

Lansat la finalul anului 2014 de către antreprenoarea Alice Botnarenco, brandul ALISIA ENCO inspiră, prin produsele şi iniţiativele sale, la exprimarea liberă a creativităţii şi personalităţii femeilor prin ţinute, accesorii şi atitudine, ca o carte de vizită în business.

ALISIA ENCO – For creative women in business este un brand romanesc de cămăşi şi îmbrăcăminte pentru femei ce aduce în prim-plan latura creativă a femeilor.

Brandul a fost construit in jurul unei piese centrale, camasa, o piesa devenita iconica in brand, dar redefinita cu fiecare noua colectie.

Cea mai apreciata colectie de camasi pentru dama intitulata Traditionale este inspirata de autenticitatea si frumusetea cusaturilor populare romanesti si imbina rigurozitatea unei camasi business impecabile cu naturaletea broderiilor de altadata, intr-o simfonie stilistica cu amprenta proprie, puternica.

Mai departe aici: https://www.proudtoberomanian.ro/blog/povestea-brandului-alisia-enco?fbclid=IwAR0EcksJTpVJdz8AXyAilmZdIgynGBTrNibyF53zfQyngE78J410AgTdp_4

 

 

ALISIA ENCO

contact@alisiaenco.ro

Women brand embracing creativity and quality sophistication by Alice Botnarenco. www.alisiaenco.com

x Close

ALISIA ENCO