Featured Posts

The black shirt with a twist
View Post

Featured Posts

A new must have from ALISIA ENCO
View Post

Featured Posts

ALISIA ENCO AT STITCH@COTERIE NEW YORK
View Post
To top
1 Dec

ALISIA ENCO si Thea’s Chocolate

Thea’s Chocolate este o afacere romaneasca condusa de catre Claudia Patachia. Numele este inspirat de fiica ei, Dorothea (“Darul lui Dumnezeu”) si arborele de cacao, Theobroma (“Mancarea lui Dumnezeu”). In urma cu cativa ani, mai exact in 2018, Claudia hotaraste sa schimbe macazul, sa renunte la profesia de economist si sa intre in antreprenoriat.

Ciocolata Thea este unica datorita secretelor din procesul de creare.

Toate ciocolatile Thea cu 70% si 80% cacao contin doar boabe de cacao fina organice, de origine unica si zahar organic  nerafinat din trestie de zahar; ciocolata de baut cu 100% cacao contine doar boabe de cacao fina,  de origine unica si organice. Toate aceste ciocolati nu contin adaos de unt de cacao, lecitina, vanilie, soia, produse lactate, oua sau gluten. Thea’s Chocolate este singura companie romaneasca care produce ciocolata bean-to-bar si de baut, naturala, creata din boabe de cacao fina.

Astazi, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, avem placerea sa va anuntam ca la fiecare comanda plasata pe site-ul nostru ALISIA ENCO in luna decembrie veti primi o ciocolata Thea, produs dulce romanesc, fabricat cu drag in Romania.🇷🇴
La multi ani, Romania! La multi ani tuturor romanilor!
ALISIA ENCO

contact@alisiaenco.ro

Women brand embracing creativity and quality sophistication by Alice Botnarenco. www.alisiaenco.com

x Close

ALISIA ENCO