Featured Posts

The black shirt with a twist
View Post

Featured Posts

A new must have from ALISIA ENCO
View Post

Featured Posts

ALISIA ENCO AT STITCH@COTERIE NEW YORK
View Post
To top
1 Jul

3 ținute inspirate din colecțiile ALISIA ENCO

Evenimentele speciale au întotdeauna nevoie de ținute sofisticate. Fie că este vorba despre un business cocktail, o gală sau o cină de afaceri, look-ul tău va fi primul care va atrage atenția partenerilor tăi. Iar prima impresie poate fi una spectaculoasă, dacă îți alegi cu grijă ținuta și ești atentă la toate detaliile.

Contrar a ceea ce majoritatea femeilor cred, ținutele pentru aceste evenimente nu implică neapărat rochii sofisticate. Cu puțină inspirație, poți alege acele câteva piese vestimentare care îți complimenteze stilul și să te pună în lumină, dar în același timp să păstreze eticheta evenimentului.

Pentru ținute creative, poți oricând introduce detalii contrastante sau inovatoare, precum un guler cu motive tradiționale sau o broșă prețioasă. Aceste detalii nu vor știrbi look-ul complet al ținutei tale, ci îl vor condimenta cu exact ceea ce trebuie, suficient de subtil pentru a nu deranja și suficient de puternic pentru a face diferența.

Noi am imaginat 3 evenimente speciale pentru tine: o gală, un business cocktail party și o cină de afaceri și am găsit piesele vestimentare creative din dressing-ul ALISIA ENCO cu care te vei face remarcată!

1. Ținuta pentru gală

Acesta este poate evenimentul care prezintă cea mai mare provocare. Ca alternativă la o rochie de gală, poți alege să porți o ținută de inspirație masculină, cu cămașă și pantalon. Acestea sunt extrem de apreciate în rândul femeilor, iar vedetele de la Hollywood le-au adoptat chiar și pe covorul roșu!

Inspiră-te din cămașa neagră Grandeur by ALISIA ENCO, realizată 100% din bumbac de calitate superioară și brodată cu motive tradiționale cu fir auriu prețios. Asorteaz-o cu o pereche de pantaloni de costum în aceeași culoare, care pot fi evazați sau conici. Poți adăuga și un sacou sau, dacă îți dorești un look cu adevărat extravagant, un frac.

Ceea ce este extrem de important este ca look-ul să fie completat de o pereche de pantofi stiletto. Poți alege chiar o culoare contrastantă a pantofilor pentru un plus de culoare.

black shirt with gold embroidery

Descoperă cămașa Grandeur: https://www.alisiaenco.ro/camasi/colectia-de-camasi-cu-motive-traditionale-aurii-grandeur/camasa-neagra-grandeur

2. Ținuta pentru business cocktail party

Poți fi invitată la un business cocktail party chiar și cu doar 1 zi în avans, ceea ce înseamnă că nu vei dispune de prea mult timp pentru a-ți găsi o ținută anume. Dar, cu toate acestea, este important să îți păstrezi prestanța în rândul partenerilor tăi.

De aceea, pentru astfel de situații și nu numai, ne-am inspirat din colecțiile ALISIA ENCO și dorim să îți oferim alternative sofisticate pe care le poți adopta rapid pentru look-ul tău.

Alege cămașa grena Grandeur by ALISIA ENCO pentru un plus de culoare și asorteaz-o cu o fusta midi într-o culoare mai temperată sau complementară. Poți alege o fustă de culoare albă, bej sau chiar neagră.

Cămașa grena Grandeur îți va complimenta look-ul nu doar prin culoarea sofisticată, ci și prin detaliile tradiționale brodate cu fir auriu pe manșete și guler. În plus, te vei simți extrem de confortabil în croiala slim fit a acesteia, dar și datorită materialului de calitate superioară din care este confecționată.

piese creative

Găsește-ți propriul look cu cămașa grena Grandeur: https://www.alisiaenco.ro/camasi/colectia-de-camasi-cu-motive-traditionale-aurii-grandeur/camasa-grena-grandeur

3. Ținuta pentru cina de afaceri

Chiar dacă poate părea un eveniment pentru care look-ul nu este esențial, nu uita că atitudinea ta este influențată de felul cum te simți. Iar dacă te vei simți puternică și creativă, atunci și partenerii tăi vor avea încredere în tine și te vor urma.

De aceea, am ales pentru această ținută o cămașă creativă și curajoasă, exact așa cum ești tu! Cămașa albă Muguet by ALISIA ENCO este cu adevărat sofisticată și specială, având detalii care cu siguranță vor fi remarcate. Realizată 100% din bumbac italian de calitate superioară, aceasta este decorată cu lăcrămioare delicate, ce simbolizează feminitatea. Manșetele sunt realizate în altă culoare și au volane inovatoare, iar toate aceste elemente vorbesc despre tine: feminină, încrezătoare, creativă.

Poți alege să asortezi cămașa Muguet cu o fustă midi plisată într-o culoare pastelată sau cu o pereche de pantaloni office conici. Dacă îți dorești să fii și mai curajoasă, poartă pantaloni într-o culoare vie, precum roșu.

women shirts

Inspiră-te și tu din detaliile cămășii Muguet: https://www.alisiaenco.ro/camasi/colectia-de-camasi-cu-lacramioare-alisia-enco/camasa-alba-muguet

Cămășile ALISIA ENCO sunt alternativa sofisticată și creativă pentru ținutele de gală. Fii specială, alege cămăși unice pentru evenimente reușite!

ALISIA ENCO

contact@alisiaenco.ro

Women brand embracing creativity and quality sophistication by Alice Botnarenco. www.alisiaenco.com

x Close

ALISIA ENCO