Voucher cadou
cod: VOU01
Marimea
S
alege culoare
instructiuni de utilizare
400.00 Lei

Pretul afisat include 19% TVA
Transportul este gratuit in Romania
Timpul estimat de livrare: o zi
Comanda telefonica +40 (764) 594 439 Ne poti scrie: 
contact@alisiaenco.ro

Momentele potrivite pentru a oferi un cadou sunt nenumarate: de la aniversarea zilei de nastere si onomastica pana la realizarea unui obiectiv personal important sau, pur si simplu, un cadou prin care sa iti exprimi multumirea. Fiecare dintre aceste momente merita celebrat intr-un mod autentic si creativ. 

ALISIA ENCO te ajuta sa iti arati aprecierea prin piese exclusive, de calitate extraordinara, ce exprima profesionalism si eleganta si care vor deveni nelipsite din garderoba business a femei ce le va primi. Mai mult, fiecare dintre ele vine intr-o cutie cadou premium, marcata cu logo-ul ALISIA ENCO si impachetata cu finete.

Indrazneste sa faci un cadou inedit, iar noi te vom ajuta sa transmiti cu usurinta toate gandurile tale frumoase catre femeia care il va primi!

Nota: Voucherul se poate achizitiona online sau telefonic. Poti alege una dintre sumele afisate sau il poti personaliza cu o alta suma. 

Livrarea produselor ALISIA ENCO pe teritoriul Romaniei este GRATUITA. Durata de livrare este de o zi lucratoare de la momentul confirmarii comenzii.

Inainte de onorarea comenzilor, ne rezervam dreptul de a te contacta pentru a confirma comanda.