10
Descopera femeia ALISIA ENCO

V-am prezentat in ultimul articol cum a luat nastere „femeia ALISIA ENCO”, care sunt valorile si calitatile ei si cum am construit-o pornind de la propriul meu parcurs profesional si de la prinicipiile pe care m-am bazat in business!

Mi-am propus acum sa va aduc si mai aproape de lumea ALISIA ENCO cu ajutorul a cinci femei deosebite, care au ales sa poarte emblema ALISIA ENCO si sa raspunda la cateva intrebari despre business, creativitate in tinute si despre motivatia alegerii camasii ALISIA ENCO ca piesa-pilon a vestimentatiei lor profesionale!

Va invit sa le cunoasteti pe cele cinci „femei ALISIA ENCO” care ni s-au alaturat in aceasta toamna si sa gasiti in cuvintele lor inspiratia necesara pentru a face alegeri mai curajoase, in business si in vestimentatie:

Mihaela Radulescu – femeia #empatica

Mihaela Radulescu este owner Innerout, companie de branding personal si management de reputatie, care se adreseaza in principal antreprenoriatelor mici si medii si le ajuta sa se defineasca si sa-si articuleze valoarea, ca principal pilon in promovare.

Cu o experienta de 15 ani in publicitate si branding, preponderent pentru corporatii, Mihaela a decis acum 3 ani sa inceapa pe cont propriu alaturi de Innerout.

„Creativitate inseamna reinterpretarea unei piese vestimentare sau a unei intregi tinute pentru a crea un statement personal, pentru a spune lumii ca te reprezinta o anumita culoare, ca-ti place un motiv, sau ca azi ai avut chef de acest accesoriu anume.”

Cristina Cornaci – femeia #increzatoare

Cristina este owner Avestis International Srl, o companie ce ofera servicii pentru recuperarea creantelor si bunurilor ce apartin institutiilor finantare bancare sau nebancare si a altor entitati economice, prin mijloace amiabile si judiciare. Avestis International poate deveni un partener indispensabil pentru orice persoana juridica ce doreste recuperarea creantelor si bunurilor, intr-un cuvant repararea prejudiciilor suferite de acestia. Clientii Avestis International percep colaborarea drept un parteneriat in dezvoltarea propriului business.”  

Din anul 2008 a inceput sa isi desfasoare activitatea preponderent in domeniul recuperarilor, atrasa fiind de echilibrul conditionat dintre cunostintele juridice si cele financiare, iar in anul 2010 a pus bazele Avestis International.

„O pata de culoare, un accesoriu mai special (cum ar fi o cravata, sau o pereche de bretele, sau chiar o pereche de ochelari asortati) aduc unei vestimentatii clasice un plus, acea tusa personala care ne defineste, care ne face unici.”

Andra Tudor – femeia #autentica

Andra este Senior Expert Sales & Marketing in cadrul multinationalei Deutsche Telekom AG, unde este responsabila pe Europa de designul magazinelor si de experienta clientilor.

Economist european, cu specializare in management de sales si marketing international, Andra a ales acum doi ani sa isi continue traseul profesional in Germania.

„Desi tinuta business suna destul de masculin si da impresia unei tinute sobre, purtata de barbati, pentru mine este una dintre tinutele preferate, deoarece avand-o ca baza o pot condimenta cu creativitate.”

Cristina Micosovici – femeia #activa

Cristina este Executive Manager al agentiei de turism Level Tour, unde se ocupa atat de mentinerea unei bune colaborari cu partenerii interni si externi, de incheierea unor noi parteneriate, cat si de pastrarea unei atitudini profesioniste si optimiste in cadrul echipei.

„O tinuta creativa reprezinta dupa parerea mea acea tinuta care iti da incredere si o stare de bine, dar in acelasi timp ii face pe ceilalti sa fie curiosi sa afle ce reprezinti, sa ti se adreseze cu blandete si respect.”

Victorita Dumitrascu – femeia #pozitiva

Victorita este Inspector de specialitate in domeniul constructiilor. Dupa finalizarea studiilor in stiinte politice, a continuat ca inginer constructor cu specializare in urbanism si amenajarea teritoriului.

„Trebuie sa gasim acel echilibru intre prezenta noastra personala si suportul pe care hainele si accesoriile de calitate ni-l ofera.”

Va invit sa cititi in continuare interviurile lor, ce vor fi publicate saptamanal la sectiunea „Povestile mele” de pe site-ul ALISIA ENCO! Sper sa va regasiti in fiecare dintre ele si sa alegeti sa fiti si voi „femeia ALISIA ENCO”, prin curajul de a nu accepta tinutele conforme si stereotipurilor de care ne lovim la tot pasul.

Fiti creative si indrazniti sa inspirati si sa va lasati inspirate!

Alice Botnarenco