10
Cutie premium camasi

Camasile ALISIA ENCO sunt trimise catre tine in cutii de carton premium, marcate cu logo-ul ALISIA ENCO si create cu aceeasi atentie la detalii ca toate celelalte produse ale noastre.

Deoarece ne dorim ca momentul in care deschizi cutia sa fie o experienta deosebita pentru tine, la interior vei gasi camasa dorita invelita intr-o hartie alba, fina, prinsa cu grija cu o panglica rosie, alaturi de Manifestul pentru creativitate in business al fondatoarei brandului, Alice Botnarenco.

Astfel, te poti bucura de calitatea produselor ALISIA ENCO din primul moment in care produsul ajunge la tine!

 

PLICUL PENTRU ACCESORII
Special pentru colectiile de esarfe, saluri, gulere si cravate, am creat un pachet diferit, un plic din carton intr-o marime mai mica, insa de aceeasi calitate superioara si intr-un design sic, marcat, de asemenea, cu logo-ul ALISIA ENCO!

 

PUNGA CADOU
Pentru momentele in care ai nevoie sa transporti cu usurinta produsele noastre sau iti doresti sa faci un cadou special unei femei dragi, am creat si o punga din carton, marcata cu logo-ul ALISIA ENCO si cu sloganul nostru, For creative women in business. Astfel, vei avea libertatea de a lua mereu cu tine camasa ALISIA ENCO sau de a face un cadou elegant.