10

Demachiant cu ulei de trandafir și ulei de sunătoare

cod: D312C0
84.00 lei
Alege marimea
100 ml

Pretul afisat include 19% TVA
Timpul estimat de livrare in Romania: o zi

Livram oriunde in lume: click aici

Comanda telefonica +40 (764) 594 439

Ne poti scrie: contact@alisiaenco.ro

alege culoare
instructiuni de utilizare

Demachiant cu ulei de trandafir și ulei de sunătoare. Ulei uscat.

Formula ușoară, pe bază de ulei, acționează adânc în piele pentru a îndepărta orice pic de machiaj, excesul de ulei și murdărie fără a usca sau strânge suprafața. Curățare dublă la maxim. Potrivit pentru toate tipurile de piele, este perfect pentru îndepărtarea machiajului încăpățânat, inclusiv a rimelului și a fondului de ten. Reface pielea în timp ce o hidratează delicat, lăsând o senzație pură, echilibrată și supla.

Combinată cu o selecție de ingrediente naturale bogate în antioxidanți din ulei de trandafir, sunătoare organică, ulei organic de sâmburi de caise, ulei organic de măceș și gumă Boswellia Serrata, pielea rămâne netedă, strălucitoare și hidratată, fără arome chimice.

Incalziti uleiul in palme. Se aplica pe fata si in jurul ochilor inchisi. Masați până când machiajul și impuritățile sunt îndepărtate. Clătiți cu apă călduță sau cu o  cârpă umedă. Poate fi aplicat pe fața curățată ca alternativă hidratantă pentru condiționarea pielii.

Doar pentru uz extern.

Demachiant curățare profundă cu ulei de trandafiri și ulei de sunătoare. Ulei uscat.

Cu: ulei de trandafir, ulei de sunătoare, ulei de sâmburi de caise, ulei de măceș, ulei de măsline, gumă Boswellia Serrata.

Organic.

 

iti mai RECOMANDAM