10
Cine este femeia ALISIA ENCO? Sunt eu. Sunteti voi.

De la idee la plan la dezvoltarea sa, am avut oportunitatea sa va prezint pana acum, in povestile anterioare, o parte din drumul meu profesional si motivatia din spatele crearii acestui business. Acum, la aproape un an de la lansarea brandului ALISIA ENCO, timp in care am diversificat produsele, am primit feedback-ul vostru si am avut oportunitatea sa va cunosc, mi-am propus sa va aduc mai aproape de lumea ALISIA ENCO si sa va arat cum puteti comunica cu ajutorul vestimentatiei pe care o alegeti si ce transmit tinutele noastre, valori cu care sper sa va identificati si voi!

Cine este ALISIA ENCO?

In primul rand, ALISIA ENCO sunt eu. Antreprenoare de peste 10 ani, increzatoare in fortele proprii, dar si in cei din jurul meu, nu cred in „nu se poate” si pun profesionalismul si respectul inainte de orice altceva in relatiile cu oamenii. M-am considerat mereu o femeie puternica si ambitioasa, care daca isi propune ceva si reuseste.

Totul a pornit cu mult inainte ca brandul ALISIA ENCO sa existe propriu-zis, dovada fiind chiar numele ales, pe care l-am creat acum multi ani, cand imi placea sa ma destind dupa o zi sau o saptamana agitata de lucru pictand tablouri. Mi-am dorit un nume scurt si memorabil, ca o concluzie a numelui meu, Alice Botnarenco, pe care sa-l folosesc ca semnatura in tablourile mele. Mai tarziu, a reaparut in gandul meu in momentul in care pregateam deja noul business si eram in etapa de brainstorming pentru un nume care imi va fauri calea spre succes. Un nume usor de retinut si cu rezonanta. Un nume pe care eu sa-l pot vedea pe viitoarele vitrine ale brandului meu. Dupa cateva incercari, mi-am dat seama ca il aveam deja in minte, asteptand sa dea sens business-ului meu.

Cand am creat ALISIA ENCO, am transpus principiile si valorile mele in acest brand, le-am esentializat in Manifestul pentru creativitate in business si, mai mult, le-am dat o forma concreta, vie, in femeia ALISIA ENCO.

ALISIA ENCO este femeia care merge pe drumul ei, fara sa se abata, care iubeste oamenii si nu uita sa zambeasca in fiecare zi. Este femeia care stie ce vrea si pentru care nimic nu este imposibil. Este femeia activa, care calatoreste si pentru care fiecare experienta vine cu lucruri noi din care poate invata ceva. ALISIA ENCO este femeia autentica, pozitiva, care inspira si careia ii place sa traiasca viata in echilibru. Este creativa si poate face din orice zi simpla, una speciala. Si, mai ales, alege sa faca lucrurile nu pentru ca asa trebuie, ci pentru ca asa vrea.

Poate fi unul sau toate aceste lucruri, insa ceea ce o defineste este faptul ca stie sa isi transpuna calitatile si la exterior. Isi foloseste tinutele ca o a doua carte de vizita, prin care iese din anonimat si se impune in orice context.

„Cine este ALISIA ENCO?”. ALISIA ENCO sunteti voi, femeile. Sunt sigura ca deja v-ati regasit in atributele de mai sus, la fel cum si eu le-am descoperit la doamnele de business din jurul meu – pe care mi-am propus sa vi le si prezint

Asa cum va spuneam la inceput, mi-am propus sa va aduc mai aproape de ceea ce am creat prin ALISIA ENCO, iar acum va lansez invitatia de a descoperi lumea si femeia ALISIA ENCO! Cinci doamne, care au ales sa poarte emblema ALISIA ENCO, vor fi prezente aici pentru a va inspira prin povestile lor profesionale si prin alegeri vestimentare creative. Sunt femei carismatice, stapane pe sine, carora nu le este teama sa isi exprime personalitatea prin tinutele si accesoriile alese. Sunt diferite, sunt puternice si reusesc sa imbine cu succes profesionalismul cu eleganta. Sunt femeile ALISIA ENCO!

In curand veti putea citi aici interviurile lor si imi doresc ca fiecare reprezentare a femeii ALISIA ENCO sa va inspire sa intampinati provocarile din viata voastra cu atitudinea potrivita, cu determinare si cu o portie de inspiratie marca ALISIA ENCO!

 

Alice Botnarenco