10

WOMEN OUR HISTORY

cod: E617FD
129.00 lei

Pretul afisat include 19% TVA
Livrare gratuita peste 250 de lei

Timpul estimat de livrare in Romania: o zi

Livram oriunde in lume: click aici

Comanda telefonica +40 (764) 594 439

Ne poti scrie: contact@alisiaenco.ro

Reexaminând istoria dintr-o perspectivă feminină, "Femei: Istoria Noastră" de Lucy Worsley sărbătorește numeroasele roluri importante pe care femeile le-au jucat în cultura și societatea noastră, adesea trecute cu vederea în relatări tradiționale. Această carte superb ilustrată, plină de imagini evocatoare, dezvăluie evenimentele cheie din istoria femeilor - de la societățile matriarhale timpurii la mișcarea pentru drepturile femeilor, mișcarea sufragetelor, feminismul și politica de gen a secolului XX, până la mișcări recente precum #MeToo și Ziua Internațională a Femeilor - și rolul cheie pe care femeile l-au avut în modelarea trecutului nostru.

 

Veti putea explora viața de zi cu zi a femeilor de-a lungul timpului și veti întâlni figuri proeminente în istoria femeilor - femei puternice, inspiraționale și inovatoare precum Cleopatra, Florence Nightingale, Emmeline Pankhurst, Eva Peron și Rosa Parks. Mai mult, cartea aduce în prim-plan contribuțiile adesea uitate ale femeilor mai puțin cunoscute care au lăsat o amprentă indelebilă asupra lumii, împreună cu "evenimentele uitate" ale istoriei femeilor.

 

Plasând femeile ferm în centrul atenției, "Femei: Istoria Noastră" nu numai că urmărește rădăcinile femeilor, ci și servește ca sursă de inspirație și modele pozitive pentru femeile de astăzi. Publicată de Dorling Kindersley Ltd în 2019, această ediție cartonată are 320 de pagini și oferă o explorare cuprinzătoare a istoriei femeilor. Dimensiunile sunt următoarele: Lungime: 22,1 cm | Înălțime: 26,1 cm | Grosime: 2,9 cm | Greutate: 1392g. 

iti mai RECOMANDAM