10

EVERYTHING IS FIGUREOUTABLE

cod: B5690C

Această carte este exact ca și Maria Forleo, autoarea: dinamică, generoasă, înțeleaptă, sinceră, amuzantă, practică și utilă." - Glennon Doyle, autoarea cărții "Untamed"

"Milioane de femei tinere o privesc pe Marie Forleo ca pe sursa lor de inspirație pentru autonomie și realizări." - Oprah Winfrey

Ai vreodată probleme în a-ți finaliza proiectele începute? Idei uimitoare îți vin în minte tot timpul, dar după ce entuziasmul inițial dispare, ai dificultăți în a duce lucrurile până la capăt? Dacă ești creativ și ambițios, răspunsul este probabil da. Problema nu ești tu. Nu este că nu ești harnic, inteligent sau demn, ci că încă nu ai internalizat credința-cheie care va schimba totul: Totul este de descoperit. Indiferent dacă vrei să părăsești un loc de muncă fără perspective, să îți vindeci o relație, să dezvolți o afacere, să stăpânești banii sau pur și simplu să găsești două ore libere în ziua ta, aceasta carte îți va antrena creierul să gândească mai pozitiv și să te ajute să descompui orice vis în pași gestionabili.

 

În interiorul cărții vei învăța:

  • Cum să faci față criticilor și sindromului impostorului
  • De ce este crucial să aspiri la progres, nu la perfecțiune
  • Cum să te ridici după eșec
  • Cum să depășești lipsa de timp și bani
  • Vei afla, de asemenea, povești triumfătoare ale oamenilor de zi cu zi care au folosit filozofia "Totul Este de Descoperit" pentru a-și transforma viața. Această expresie nu este doar o frază amuzantă de spus. Este o disciplină practică și acționabilă. Și este pe cale să te facă de neoprit!

 

Limba: Engleză

Data publicării: 2020

Editura: Penguin Books Ltd

Tip copertă: Paperback

Nr. Pagini: 304

Dimensiuni: Lungime: 13 cm | Înălțime: 20 cm