10

CONSTANTIN BRANCUSI

cod: 0F9821
79.00 lei
|
95.00 lei

Pretul afisat include 19% TVA
Timpul estimat de livrare in Romania: o zi

Livram oriunde in lume: click aici

Comanda telefonica +40 (764) 594 439

Ne poti scrie: contact@alisiaenco.ro

"Proud to be Romanian: Constantin Brâncuși" este o adăugare captivantă la seria care sărbătorește bogăția patrimoniului cultural al României. Publicată în 2017 de Hangar Design, această carte cu copertă cartonată, parte a seriei "Proud to be Romanian", se adâncește în viața și moștenirea celebrului sculptor Constantin Brâncuși. Oferind o explorare premium a călătoriei biografice a artistului, a amintirilor, cartea pictează o imagine vie a contribuțiilor lui Brâncuși la lumea artei.

Ca al patrulea volum din serie, "Proud to be Romanian: Constantin Brâncuși" este o publicație în limba engleză care stă mărturie a excelenței artistice și a semnificației culturale asociate României. Dimensiunile coperții cartonate, de 21 cm pe 21 cm, oferă cititorilor o experiență de lectură vizuală și substanțială. Publicația face parte din misiunea mai largă a conceptului Mândru să fiu român, evidențiind produsele, serviciile, experiențele și comorile culturale contemporane găsite în România.

Indiferent dacă sunteți un cunoscător al artei, un entuziast al istoriei sau pur și simplu curios în legătură cu bogăția culturală a României, "Proud to be Romania: Constantin Brâncuși" oferă o experiență de lectură unică și captivantă.

iti mai RECOMANDAM