Camasa maro cu buline albe
cod: CAE0944
Alege marimea
42
44
VEZI CE MASURA TI SE POTRIVESTE
Nu ai gasit marimea potrivita?
Lasa-ne adresa de e-mail si numarul de telefon si te anuntam cand revine pe stoc.
alege culoare
instructiuni de utilizare
195.00 Lei
105.00 Lei

Pretul include 19% TVA
Transport gratuit in Romania
Timp estimat de livrare: o zi
+40 (764) 594 439 / contact@alisiaenco.ro

Camasa Creative Business a fost creata sa te provoace; prin forta imprimeului, a culorii, a texturii si a formei, sa te atraga in afara zonei tale de confort cu promisiunea unei prezente speciale si, mai ales, versatile.

Colectia Creative Business a fost gandita ca un testimonial pentru ceea ce inseamna creativitatea in afaceri: un strop de inspiratie, o scanteie de curaj si multa analiza. Fiecare dintre piesele pe care ti le propunem sunt rezultatul unor incercari atente de a identifica mixul de elemente care sa provoace, sa atraga, sa placa si sa te reprezinte, cu stil, in orice context. Ele au trecut prin testul versatilitatii, pentru a te putea evidentia pe tine in forma ta cea mai autentica la intalniri de business, la mese de afaceri, la birou si in afara lui.

 

Camasa Casual Business este realizata 100% din vascoza de calitate. Vascoza este o tesatura durabila care combina inul si vascoza pentru a crea un material rafinat. Aceasta fibra sintetica durabila se drapeaza frumos, straluceste si se simte placut la atingere.
 

 

Livrarea produselor ALISIA ENCO se face oriunde in lume. Inainte de onorarea comenzilor, ne rezervam dreptul de a te contacta pentru a confirma comanda.

 

IN ROMANIA

Livrarea produselor ALISIA ENCO pe teritoriul Romaniei este GRATUITA. Durata de livrare este de o zi lucratoare de la momentul confirmarii comenzii.

 

 

 

Returnarea produselor ALISIA ENCO se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Intentia de a returna produsele achizitionate se va face prin orice mijloc de comunicare scrisa.

Produsele trebuie sa fie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original nedeteriorat, cu toate etichetele intact si documentele care l-au insotit).