10
Camasa pe comanda

Creează-ți o camasa unica: Serviciul nostru de camasi personalizate!

 

Suntem încântați să va oferim un serviciu nou și unic pentru toate doamnele și domnișoarele - serviciul nostru de camasi personalizate. Acest serviciu vă permite să vă proiectați propria camasa, alegând totul de la material la broderie și chiar adăugând propria monograma pentru a crea o piesă unică care reflectă stilul dumneavoastră personal.

 

Cu serviciul nostru de camasi personalizate, aveți posibilitatea de a fi designer. Puteți alege dintr-o gamă largă de materiale de înaltă calitate, inclusiv bumbac sau in, într-o varietate de culori și modele. Puteți, de asemenea, să alegeți stilul de camasa dorit, de la camasa slim business pana la camasa casual cu guler tunica. După ce ați ales materialul și stilul, puteți selecta designul de broderie pe care doriți să îl adăugați la camasa dumneavoastră, fie că este un model delicat de flori sau un design geometric îndrăzneț. În cele din urmă, puteți adăuga propria monograma pentru a face cu adevărat deosebita camasa dvs.

Crearea unei camasi personalizate este un proces special care necesită atenție la detalii și timp. De aceea, solicităm clientelor noastre să ni sa permită un timp de producție de aproximativ o lună și jumătate pentru comenzi. Acest lucru asigură că putem produce cu grijă fiecare camasa cu maximă atenție și precizie pentru a satisface specificațiile exacte ale dvs. 

 

Este important de menționat că serviciul nostru de camasi personalizate vine cu un cost mai mare decât camasile noastre standard, datorită timpului și atenției suplimentare necesare pentru a produce o piesă unică. Pentru a vă asigura comanda de camasi personalizate, solicităm un avans. Cu toate acestea, credem că rezultatul final merită investiția, deoarece veți avea o camasa care se potrivește cu adevărat stilului și preferințelor dumneavoastră personale.

 

Pentru a începe cu serviciul nostru de camasi personalizate, pur și simplu contactați-ne prin intermediul e-mailului contact@alisiaenco.ro sau telefonic la 0764594439. Echipa noastră va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a vă asigura că fiecare detaliu este perfect, iar dumneavoastră sunteți complet mulțumită! 

Credem că serviciul nostru de camasi personalizate este o modalitate excelentă pentru dvs. de a va exprima individualitatea și de a crea ceva cu adevărat special.

Abia așteptăm să cream impreuna cu dvs. camasile ALISIA ENCO!