ALISIA ENCO & Friends

ALISIA ENCO este un brand romanesc de creatie vestimentara si de accesorii pentru femeile de afaceri care isi doresc creativitate in tinuta lor. Colectiile au inceput cu camasa alba, o piesa statement, de rezistenta, iar in prezent sunt definite de modele tematice si accesorii create impreuna cu designeri din intreaga lume, pe care ii provoaca libertatea de exprimare a brandului si indrazneala combinatiilor.

Sursa de inspiratie este insa pentru toti aceeasi: femeia ALISIA ENCO, un amestec de feminitate si putere, delicatete si asertivitate, exigență si generozitate, bucurandu-se de viata in toate culorile ei.

 

FASHION DRUG ACCESSORIES - ANAHIT GHAZARYAN 

Fashion Drug Accessories este un brand premium din Armenia de accesorii și îmbrăcăminte lucrate manual, elegante și la modă, pentru femei și copii.

Linia unică de accesorii și îmbrăcăminte reprezentată în colecție este o combinație de tendințe moderne în modă și soluții tehnologice. Broșele FD se potrivesc bine pentru orice stil și ocazie, precum și sigure pentru orice tip de material vestimentar deoarece sunt fixate de îmbrăcăminte cu o nouă tehnologie patentată cu ajutorul magneților. Designerul mărcii este Anahit Ghazaryan, un critic de artă și expert în modă a cărui imaginație și creativitate sunt nesfârșite. Ca urmare, noi modele sunt proiectate și dezvoltate periodic, acoperind toate domeniile de interes posibile.

 

IVATHERM - RUCSANDRA HUREZEANU

https://ivatherm.ro/

 

THEA S CHOCOLATE - CLAUDIA PATACHIA

Thea’s Chocolate este o afacere romaneasca condusa de catre Claudia Patachia. Numele este inspirat de fiica ei, Dorothea (“Darul lui Dumnezeu”) si arborele de cacao, Theobroma (“Mancarea lui Dumnezeu”). In urma cu cativa ani, mai exact in 2018, Claudia hotaraste sa schimbe macazul, sa renunte la profesia de economist si sa intre in antreprenoriat. Ciocolata Thea este unica datorita secretelor din procesul de creare.

https://theaschocolate.com/theas/

 

PALARIA DADARLAT

Un brand romanesc cu multa istorie si frumusete in spate. Madalina Dadarlat, stranepoata fondatorului, ce din anul 2015 a preluat din responsabilitatile mostenirii duce mai departe o poveste inceputa in 1986, cand Ion Dădârlat a pus bazele primei fabrici romanesti de palarii, în Săliștea Sibiului. O poveste cu un secol de experienta, implicare si pasiune, transmisa din generatie in generatie de mai bine de 124 de ani.

https://palariadadarlat.ro/

 

ATELIERUL DE PORTELAN - MIHAELA CHERCIU

Povestea Atelierului de Portelan a luat fiinta in anul 2015 atunci cand Mihaela Cherciu a decis sa porneasca pe un nou drum. Mihaela si-a început călătoria artistică la vârsta de 10 ani trecând prin desen, pictură, modelaj și design de haine. După ce a absolvit Academia de Arte, secția design vestimentar, a lucrat atât ca scenograf cât și ca stilist. 

https://www.atelieruldeportelan.ro/