10

Guler negru Zafa

cod: Collar07Zafa
99.00 lei
|
149.00 lei
Marimea
Universal

Pretul afisat include 19% TVA
Timpul estimat de livrare in Romania: o zi

Livram oriunde in lume: click aici

Comanda telefonica +40 (764) 594 439

Ne poti scrie: contact@alisiaenco.ro

alege culoare
instructiuni de utilizare

Gulerele ALISIA ENCO exprima eleganta, esentializata sub forma un accesoriu statement potrivit atat tinutelor business, cat si celor de seara.

Colectia de gulere ALISIA ENCO a fost creata ca un imbold sa experimentezi cu imaginea ta, sa adaugi un plus de farmec unor piese cu care esti deja familiara, reusind astfel sa creezi ceva complet nou.

Imbinand materiale, broderii, texturi si modele variate, gulerele ALISIA ENCO sunt mai mult decat un accesoriu, sunt o parte integrala a vestimentatiei noastre. 

Gulerele Zafa sunt realizate din lana si acrilic, cu franjuri din catifea si poliamida, ce creeaza un produs finit calduros, rezistent, dar si elegant.

Lana este un material natural ce ajuta la reglarea temperaturii, lasand pielea sa respire. Nu trebuie spalat foarte des si nu la temparaturi ridicate, insa, daca este ingrijit corespunzator, este unul dintre cele mai rezistente materiale.

Acrilicul este un material sintetic ce se aseamana cu lana, este deosebit de usor si rezistent, nu se sifoneaza si mentine foarte bine caldura. In plus, are avantajul de a putea fi spalat cu usurinta fara a se deteriora si fara a-si pierde culoarea.

Catifeaua este cunoscuta pentru aspectul deosebit, stralucitor, iar poliamida este moale, isi pastreaza forma foarte bine, fara a se intinde sau sifona.