10

Brosa cu magnet Fata din hora (fusta rosie)

cod: Hora100
alege culoare
instructiuni de utilizare

Un manifest de creativitate dedicat României.

Noua colectie de broșe-statement pentru cămăși, dedicate aniversării Centenarului României reprezinta un amestec spectaculos de contrarii: simplitate și putere de inovație, minimalism și creativitate, delicatețe și forță.

Frumusețea cu totul specială a colecției stă în faptul că ea reuseste să îmbine cele mai noi trenduri în accesoriile de modă cu inovația tehnologică fără a face rabat de la minimalismul de “business with a twist” deja consacrat al brandului ALISIA ENCO. Fiecare broșă este o mică piesă de artă în sine, conceptual inspirată dintr-o contopire armonioasă de contrarii: delicatețea și strălucirea discretă a cristalelor naturale se îmbină fluid cu simplitatea lemnului sau a sticlei. Aspiratie si ancorare, îndrăzneală și responsabilitate, feminitate și forță, distilate în simbolistica tradițională a uneia dintre cele mai apreciate colecții de cămăși ALISIA ENCO.

Accesoriile au fost concepute și realizate în colaborare cu un designer de accesorii de fashion, Anahit Ghazaryan, de origine armeană, un brand recunoscut si apreciat, care a tradus cu pasiune viziunea brandului ALISIA ENCO și a înțeles România prin prisma câtorva simboluri cu valențe estetice.

 

Fiecare broșă - statement ALISIA ENCO este o mică piesă de artă în sine, conceptual inspirată dintr-o contopire armonioasă de contrarii: delicatețea și strălucirea discretă a cristalelor naturale se îmbină fluid cu simplitatea lemnului sau a sticlei. Acestea se prind de camasi printr-un sistem de prindere brevetat, cu ajutorul magnetilor. 

Deja celebrele motive Hora Fetelor, Floare de Mai si Trifoi sunt acum obiecte de design în sine, must have și în acelasi timp piese timeless, pe cât de spectaculos realizate, pe atât de versatile și ușor de asortat.

Informatii utile:

  • Se prinde cu magnet
  • Nu agata hainele
  • Se poate purta pe camasa/pulover/sacou
  • Motiv traditional romanesc
  • Dimensiune brosa Fata din Hora 9x7,1 cm
  • Este usoara
iti mai RECOMANDAM